Captură de ecran 2024-01-04 172159

Participanții la Bootcamp au avut parte de o ședere de o săptămână la Lacul Balaton, în Ungaria.

DESCOPERIND UNGARIA

 

Frumoasa locație Keszthely a adăugat o valoare suplimentară colaborării eficiente la Bootcamp: Studenții și personalul s-au reîncărcat și s-au inspirat din activități în aer liber tipic ungurești, cum ar fi o plimbare cu barca la apus, ciclism pe malul lacului, drumeții în Balaton-Uplands, degustarea vinurilor din regiunea Badacsony la Institutul de Cercetare MATE de Viticultură și Oenologie, învățarea unor dansuri populare de către ansamblul MATE Forduló și vizionarea competiției cu sute de bărci de regată Blue Ribbon, precum și bucurarea de un festival local. În a doua jumătate a săptămânii de Bootcamp, echipele de studenți au fost vizitate și de postul local de televiziune Keszthely TV, care a acoperit activitățile lor și a intervievat și câțiva studenți. În cadrul conferinței de presă de închidere a Bootcamp-ului intensiv, șeful Centrului de Inovare MATE, Balázs Huszthy, a oferit mai multe informații mass-mediei despre Bootcamp-ul E³UDRES². A subliniat, de asemenea, scopul E³UDRES² de a deveni o forță motor pentru dezvoltarea unor regiuni inteligente și durabile și se concentrează pe schimbul deschis și implicat de cunoștințe. Bootcamp-ul a făcut parte din acest concept, în cadrul căruia au fost discutate provocările industriei alimentare actuale și viitoare, cu accent special pe durabilitate, inovație și rolul inteligenței artificiale, a subliniat directorul Institutului de Știință și Tehnologie Alimentară MATE, Dr. László Friedrich. A adăugat că programul a fost o excelentă demonstrație că tinerii în aceste domenii au idei foarte creative și utile.

 

SOLUȚIONAREA PROVOCĂRILOR ÎMPREUNĂ

 

„La fel ca prima ediție din Austria din 2022, și Bootcamp-ul E³UDRES² de anul acesta a fost o prezentare excelentă a valorii de a aduce oameni din medii diferite să lucreze la o provocare comună. Este incredibil ce au creat echipele noastre de studenți în doar o săptămână”, afirmă cu bucurie echipa de organizare a Bootcamp-ului E³UDRES². Și stakeholderii care au adus provocările au fost mulțumiți de rezultate: Innomine DIH Nonprofit Ltd., Lissé Édességgyár Ltd., Munch Europe, Camera Națională a Agriculturii și Supp.li Ltd. au fost printre organizațiile ungare care au participat la programul de o săptămână și au fost și catalizatori pentru munca eficientă.

 

 

BOOTCAMP-UL E³UDRES² 2023 ÎN IMAGINI

Obțineți o privire în Bootcamp-ul E³UDRES² 2023 prin interviurile noastre cu echipele de studenți și specialiști, precum și prin imaginile evenimentului de mai jos:

Share This Story, Choose Your Platform!