Hackathons

Hackathons2024-02-27T13:12:38+03:00
  • Hackathon 2024 în Leuven, Belgia

    Suntem într-o misiune de a revoluționa lumea recrutării! "AI SIMȚIT VREODATĂ CĂ PASUL DINTRE FINALIZAREA STUDIILOR TALE ȘI ÎNCEPUTUL CARIEREI ESTE PREA MARE? Înțelegem această senzație. Procesul tradițional de recrutare este învechit și lasă mulți tineri profesioniști talentați, precum tine, să se simtă neadecvați. Haide să schimbăm asta!" Explorează crearea Portalului de Talente - un viitor în care căutarea de locuri de muncă este mai mult decât derularea nesfârșită a listelor. Gândește-te la ceva mai amplu. Ne imaginăm un loc în care talentele tale unice se întâlnesc [...]

  • Hackathon 2022

    E³UDRES² Hackathon 2022 Creează-ți Europa și fă-o să funcționeze Hackathon-ul E³UDRES² din 2022 a avut loc în zilele de 13 și 14 octombrie 2022 și le-a oferit participanților șansa de a lucra la provocări din viața reală din întreaga Europă! Găsiți tot ce trebuie să știți despre eveniment în kitul nostru informativ aici: Descărcați materialele informative Înainte de evenimentul de două zile, a avut loc o întâlnire pregătitoare, unde participanții entuziasmați la Hackathon, profesorii, antreprenorii, experții și mentori s-au adunat pentru orientare online și pentru a afla mai [...]

  • Hackathon 2021

    Între 23 și 24 septembrie 2021, E³UDRES² a organizat primul său Hackathon intitulat „Hack2Change”. În cadrul acestui Hackathon internațional, desfășurat sub motto-ul „Smart & Sustainable Regions” (Regiuni Inteligente și Durabile), echipe formate din studenți și personal interesat de la universitățile implicate în E³UDRES², precum și persoane externe, au lucrat timp de 36 de ore la provocări propuse de actorii regionali. O juriu format din experți internaționali a acordat premii primelor trei echipe pentru ideile lor legate de provocările la care au lucrat: Primul premiu a fost câștigat de o echipă [...]

E³UDRES² Hackathons

Calea ușoară pentru rezolvarea probemelor!

PROVOCĂRI REGIONALE DIN VIAȚA REALĂ REZOLVATE DE ECHIPE INTERNAȚIONALE – CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE DIN AMBELE LUMI!

La ce să te aștepți de la un Hackathon E³UDRES²?

Scopul principal al unui Hackathon este să vină cu o idee inovatoare, un prim concept pentru o provocare, prin cercetare și brainstorming împreună cu echipa ta. Un aspect interesant: Hackathon-urile îți oferă doar aproximativ 36 până la 48 de ore pentru a găsi soluția ta! Participarea la un Hackathon îți va îmbunătăți abilitățile de gestionare a timpului și organizare și te va învăța cum să te concentrezi pe aspectele esențiale ale unui proiect.

Provocările Hackathon-urilor se bazează pe probleme reale cu care se confruntă întreprinderile locale și instituțiile. Prin urmare, temele și focusurile pentru fiecare eveniment sunt în continuă schimbare. Partea cea mai interesantă? Toată lumea poate participa, de la studenți la personalul universitar și chiar cetățeni. Adaugă aspectul internațional al evenimentului în mix, și obții echipe perfecte pentru a rezolva provocările!

SUPORT PE PARCURS

În timp ce tu și echipa ta lucrați la găsirea celor mai potrivite și creative soluții pentru provocare, există mentori și experți experimentați disponibili pentru a oferi sugestii și a rafina și mai mult ideile tale. După ce timpul de lucru se încheie și fiecare echipă a depus cea mai bună și inovatoare idee, o juriu va vota pentru soluțiile pe care le sprijină cel mai mult.

DATE CHEIE DESPRE HACKATHON

⏲️ Durată

36 – 48 ore

👫 Participanți

Studenți și personal din toate instituțiile partenere E³UDRES², precum și cetățeni din regiunile E³UDRES².

📍🏞️ Locația

Undeva într-o țară E³UDRES²: Austria, Portugalia, Letonia, România, Belgia, Ungaria, Finlanda, Germania sau Olanda.

📅 De câte ori are loc

O dată pe an.

📜 Limbă

Engleză.

💰 Costuri

Toate costurile sunt acoperite de E³UDRES².

Participă la unul dintre hackathon-urile noastre!

Următorul Hackathon E³UDRES² va avea loc în perioada 8-9 februarie 2024 la UC Leuven Limburg UAS, Belgia.

Află mai multe aici!👆🏻

HACKATHON-URILE ANTERIOARE E³UDRES²

Încă nu ești sigur dacă un Hackathon E³UDRES² este formatul potrivit pentru tine? Aruncă o privire la edițiile noastre anterioare de Hackathon și vezi cum au fost:

Trebuie să am o echipă formată înainte de înscrierea in Hackathon?2024-01-05T12:59:51+03:00

Nu – echipele vor fi formate de către echipa de organizare după încheierea termenului de înregistrare.

Cât costă înscrierea la Hackathon?2024-01-05T12:57:02+03:00

Participarea la Hackathon Eudres este gratuită.

Cât durează un Hackathon Eudres?2024-01-05T12:57:43+03:00

Hackathon-urile E³UDRES² sunt evenimente scurte destinate generării primelor idei și schițelor pentru o soluție la o provocare – de aceea durează doar 36-48 de ore.

Cine poate participa la Hackathon Eudres?2024-01-05T12:58:04+03:00

Participarea la un hackathon E³UDRES² este deschisă studenților și personalului din universitățile membre ale E³UDRES², precum și cetățenilor din regiunile E³UDRES².

Go to Top